Bel ons op +31 33 45 06 506

e-HRM

Digitaliseer uw HR-processen 

De afgelopen drie jaar is het percentage organisaties dat e-HRM aanbiedt bijna verdubbeld. Bijna de helft van alle werkgevers biedt medewerkers inmiddels toegang tot e-HRM, blijkt uit de Raet HR Benchmark 2014-2015.

Medewerkers willen eigen HR-zaken regelen

Digitalisering van HR-processen sluit aan bij de wensen van de moderne medewerker. Twee derde van de medewerkers wil zelf zijn HR-zaken kunnen regelen, blijkt uit de Raet HR Benchmark 2014-2015. 61% van de medewerkers wil zijn HR-zaken bovendien tijd- en werkplekonafhankelijk kunnen afhandelen; thuis op de bank of onderweg in de trein.


Lees meer over e-HRM 

Hoe voert u e-HRM in uw organisatie in? En wat zijn de ervaringen van andere organisaties met e-HRM? Lees er meer over in onderstaande artikelen en praktijkverhalen.

Whitepaper: Tien voordelen van e-HRM in de cloud

Heeft u digitalisering van HR-processen, kostenbesparing en modern werkgeverschap ook hoog op de agenda staan? Lees in deze whitepaper over de voordelen van e-HRM in de cloud.

Download whitepaper

Whitepaper: e-HRM invoeren in zes stappen

Als u overweegt om e-HRM in uw organisatie te introduceren, dan vraagt u zich waarschijnlijk af hoe u dat het beste aanpakt. In dit stappenplan zetten wij de best practices voor u op een rij.

Download stappenplan
Anjo Meijer van Rhenus

Klantverhaal: Rhenus

“Met e-HRM van Raet zijn onze HR-processen efficiënter en minder foutgevoelig geworden.” Anjo Meijer, corporate HR manager bij Rhenus, vertelt over zijn ervaringen.

Lees meer
De Twentse Zorgcentra - Laetitia de Roy van Zuydewijn
Blog
05 augustus 2015 - Sander Kars

Twentse nuchterheid bij de invoering van e-HRM

De Twentse Zorgcentra heeft papieren formulieren ingeruild voor e-HRM. Dat zorgt voor meer zelfstandigheid bij de medewerkers.

De Onderwijsspecialisten - Willy Knoers
Blog
03 augustus 2015 - Sander Kars

E-HRM geeft docenten regie over hun ontwikkeling

De Onderwijsspecialisten zet e-HRM in om professionals te faciliteren bij de ontwikkeling van hun inzetbaarheid.

Bel ons op +31 33 45 06 506 of Bel mij terug

Volg ons

Overweegt u uw HR-processen uit te besteden? Lees in onze whitepaper het antwoord op zeven veelgestelde vragen. http://t.co/SByZPPHuY5