Bel ons op +31 33 45 06 506

Training Functioneel Beheer Get Started 

Wordt u functioneel (applicatie)beheerder van Youforce? En heeft u nog geen of weinig ervaring met het functioneel beheer van applicaties? Wilt u praktische tips op het gebied van functioneel beheer, zodat de implementatie en het gebruik van nieuwe Raet producten beter is geborgd in de organisatie? Volg dan de training Functioneel Beheer: Get Started. Deze training geeft u een goed theoretisch kader en daarnaast praktische handvatten voor het vak van de functioneel beheerder.

 Resultaat

  • U heeft begrip van en kunt vormgeven aan uw beheersorganisatie.
  • U beschikt over praktische handvatten zodat u er voor kunt zorgen dat de gebruikers in uw organisatie optimaal kunnen werken met de Youforce Portal en de achterliggende modules.

Doelgroep

Deze training is speciaal ontwikkeld voor de beginnende functioneel beheerders van de Raet applicaties.

Programma

  • De definitie van functioneel beheer uitleggen
  • Het belang van de beheerorganisatie uitleggen
  • Alle onderdelen van de beheerorganisatie in kaart brengen en dit vertalen naar uw eigen organisatie
  • Het profiel van de functioneel beheerder vaststellen
  • Rollen binnen uw beheerorganisatie en de daarbij behorende taken en competenties vastleggen

Duur

1 dag van 09.30 t/m 16.30 uur en in totaal 1 uur voorbereiding en een half uur nawerk in de online leeromgeving

Leervormen

Raet Academy biedt trainingen aan in leervormen die passen bij uw situatie. Op ons kantoor in Amersfoort, op uw eigen locatie of virtueel. Deze blended training wordt aangeboden als:

  • Open inschrijving
  • In-company training

Methode

Voorafgaand aan de training krijgt u toegang tot de Raet Academy Learning Portal; onze online leeromgeving. In dit verplichte onderdeel vindt u alle informatie die u nodig heeft; de leerdoelen, voorbereidende opdrachten, belangrijke theorie en extra achtergrondinformatie. Zo begint u optimaal voorbereid aan de training. Tijdens de training wordt continue gewisseld tussen theorie en praktijkoefeningen. Ieder onderdeel wordt zorgvuldig door de trainer uitgelegd waarna u zelf aan de slag gaat.

Investering

De kosten van deze training bedragen € 580,- per persoon (exclusief BTW). Voor in-company trainingen gelden andere tarieven.

Volg ons

84% van de medewerkers is tevreden over werkgever door flexibele werktijden. Aan de slag met flexibele voorwaarden? https://t.co/1XFQ7iCkf1