Bel ons op +31 33 45 06 506

E-learning module 'Het Individueel Keuzebudget (IKB)' (FB003)

In deze e-learning training voor medewerkers leert u wat het Individueel Keuzebudget is en waarom deze regeling bij de meeste overheden wordt ingevoerd. Deze training is vooral praktisch van aard; de nadruk ligt op het kunnen uitvoeren van de meest voorkomende handelingen in de Flex Benefits applicatie.

Resultaat

 • U kunt uitleggen wat het Individueel Keuzebudget is.
 • U kunt navigeren binnen de menustructuur van Flex Benefits.
 • U kunt keuzes maken en indienen.
 • U weet hoe u keuzes kunt inzien.
 • U bent in staat om bronnen te bekijken.
 • U kunt een bruto/netto berekening maken.
 • U weet hoe u de status van ingediende keuzes kunt volgen.

Doelgroep

Deze e-learning module is bedoeld voor eindgebruikers die Flex Benefits gaan gebruiken om hun keuzes in te voeren en in te zien. Bent u applicatiebeheerder en/of vanuit een andere rol verantwoordelijk voor het inrichten dan wel beheren van de applicatie Flex Benefits? Dan is de klassikale training Flex Benefits voor HR Core Beaufort voor u geschikt.

Programma

 1. Welkom
 2. Introductie
 3. Wat is het IKB?
 4. Wat moet ik doen om…? De 4 meest voorkomende praktijksituaties.
 5. Hoe leg ik mijn keuzes vast in Flex Benefits?
 6. Afronding

Duur

ca. 30 min.

Leervormen

Raet Academy biedt trainingen aan in diverse leervormen: in een trainingslokaal op ons hoofdkantoor in Amersfoort, op uw eigen locatie of online. Deze training wordt u online aangeboden in de vorm van e-learning. De training is ook geschikt als vorm van ondersteuning op de werkplek: de deelnemer heeft na ontvangst van zijn accountgegevens gedurende 1 jaar toegang tot de e-learning.

Investering

De investering voor deze training bedraagt €5,00 per deelnemer (exclusief BTW).

Systeemvereisten e-learning

Voor het goed weergeven van e-learning gelden de volgende systeemvereisten.

Demo of offerte?

Bent u, als HR manager of project manager e-HRM, geïnteresseerd in het inzetten van deze e-learning training voor de medewerkers binnen uw organisatie? Vraag dan een gratis demo-account aan of vul direct het aanvraagformulier in.

Volg ons

84% van de medewerkers is tevreden over werkgever door flexibele werktijden. Aan de slag met flexibele voorwaarden? https://t.co/1XFQ7iCkf1