Bel ons op +31 33 45 06 506

Vergroot uw kennis van onze applicaties met Raet Academy

Waarom trainen?

Als u werkt of gaat werken met onze software wilt u daar uiteraard optimaal gebruik van kunnen maken. Onze trainingsprogramma’s geven u inzicht in de mogelijkheden van de software. Wij streven niet alleen naar kwaliteit maar bovenal naar toepasbaarheid van de trainingen binnen uw dagelijkse praktijk.

Of u nu een beginnende of ervaren gebruiker bent, een training helpt u snel op weg. De trainers leggen uit hoe u de applicaties het best kunt gebruiken, geven hun kennis door en beantwoorden al uw vragen. Raet Academy adviseert u graag over trainingen en leervormen die het beste bij uw organisatie passen.

Trainingsaanbod en inschrijving

U kunt bij Raet Academy terecht voor trainingen over bijvoorbeeld HR Core, Youforce Portal en Self Service. Maar we bieden ook diverse online trainingsmogelijkheden aan, zoals e-learning en webinars. Klik voor het complete trainingsaanbod op het segment waarin u werkzaam bent. Hier kunt u zich ook inschrijven voor de diverse trainingen.


PILot training 'Train-the-trainer'

Implementeert u binnenkort een nieuwe applicatie van Raet? En wilt u uw eindgebruikers optimaal ondersteunen in het dagelijks gebruik van de nieuwe software? Of werkt uw organisatie al langer met applicaties van Raet en krijgt u regelmatig dezelfde vragen van uw collega's? Schrijf u dan in voor de pilot van de nieuwe training 'Train-the-Trainer'.

Aan het eind van deze training heeft u handvatten gekregen om uw medewerkers en managers optimaal te kunnen ondersteunen in het gebruik van de Raet applicaties, zodat het aantal vragen afneemt en de tevredenheid toeneemt. Zo maakt u een concreet trainingsplan voor uw organisatie en leert u hoe u goede leervormen, zoals een workshop of een quick reference card, opzet en uitvoert van ontwerp tot evaluatie. Een uitgebreide omschrijving van de training vindt u hier.

Wij nodigen u graag uit om kosteloos deel te nemen aan deze pilot training op vrijdag 19 mei 2017 (online webinar van 1 uur) en dinsdag 30 mei 2017 (klassikale trainingsdag). Als ‘tegenprestatie’ vragen wij u om uitvoerig feedback te geven, zodat wij de training kunnen verbeteren.

Let op! Er is plaats voor max. 10 deelnemers.

 

Schrijf u nu in

Voor wie

Iedere doelgroep is anders, daarom ontwikkelen wij trainingen die aansluiten op uw dagelijkse werkzaamheden. Wij verzorgen (maatwerk)trainingen voor de volgende doelgroepen:

 • Managers
 • Applicatiebeheerders
 • Functioneel beheerders
 • Personeels-/salarisadministrateur(s)
 • Verzuim coördinatoren/bedrijfsartsen
 • Eindgebruikers

Leren bij Raet Academy

Bij Raet kunt u opleidingen in verschillende vormen volgen. Klassikaal, in-company of via e-learning; u vindt bij ons altijd de opleidingsvorm die het best bij u past.

 • Klassikale training
 • In-company en maatwerk
 • Training on-the-job 
 • Blended Learning
 • Virtual Classrooms en webinars
 • E-learning
 • Screencasts

Planning Trainingen 2017

In deze planning vindt u een compact overzicht met de belangrijkste gegevens van al onze trainingen.  

Download planning

Wilt u meer informatie of advies?

U kunt ons bereiken via 033-4506787. Ook kunt u een mail sturen naar Academy@raet.com. Of u vult het onderstaande formulier in. We nemen dan snel contact met u op.

Marco Winkel Manager Raet Academy
+31 33 4506 787