Bel ons op +31 33 45 06 506

Pensioen en uitkeringen

Excasso is voor pensioenfondsen, -uitvoerders en verzekeraars een belangrijk onderdeel van hun primaire proces. Daarbij is de Nederlandsche Bank als toezichthouder steeds prominenter aanwezig en worden opdrachtgevers steeds veeleisender. Er vindt dan ook een verschuiving plaats van “trust me” naar “show me” naar “prove me”. De pensioenmarkt is bovendien sterk in beweging en vraagt om grote flexibiliteit van uitvoerders en hun dienstverleners.

Hoe Raet u kan helpen: 

SaaS Excasso

Onze Software-as-a-Service (SAAS) oplossing ondersteunt de actuele wet- en regelgeving voor de juiste berekening van toegekende pensioenen en eventuele correcties. Geschikt voor elke type aanbieder; van heel klein tot heel groot. Alle relevante functionaliteiten voor elk denkbare uitkering, ongeacht periodiciteit of betaalmoment worden ondersteund.

Uitbesteden Excasso 

Als u weinig kennis van het excassoproces heeft of op zoek bent naar continuïteit in het excassoproces, dan bent u bij Raet aan het juiste adres. Voor een vast bedrag per begunstigde bent u volledig ontzorgd.

Uitvoering complexe regelingen

Voor de uitvoering van complexe regelingen is een gespecialiseerd team opgesteld. Zij voeren uw complete regeling uit - vanaf vaststelling van recht, duur en hoogte - tot de bruto-netto berekening en de verantwoording en afhandeling van eventuele bezwaarschriften. 

Voor meer informatie over deze dienstverlening:

Met een volledig ingericht stelsel aan beheersmaatregelen geeft Raet invulling aan uw eisen en wensen, die van uw accountants en van de toezichthouders DNB en de AFM. Onderdeel hiervan vormen de jaarlijkse ISAE3402 verklaring en de certificaten ISO27001 en ISO9001. Daarnaast beschikken wij in het kader van MVO over een Fira Bronze rating.

Bel ons op +31 33 45 06 506 of Bel mij terug