Bel ons op +31 33 45 06 506

Onderwijs

Kwaliteitsverbetering staat al jarenlang hoog op de agenda in het onderwijs. Ouders, leerlingen, studenten en andere belanghebbenden stellen hogere eisen. Onderwijsinstellingen staan voor de uitdaging om het onderwijs verder te professionaliseren en voldoende leerlingen aan te trekken. Tegelijkertijd staan budgetten onder druk. Deze ontwikkelingen vragen om een efficiënte bedrijfsvoering en gerichte investeringen in docenten.

Waar wij u mee helpen:

Digitalisering van HR-processen via e-HRM

Digitale middelen zijn niet meer weg te denken uit het klaslokaal. Ook voor HR biedt digitalisering veel voordelen. Met onze e-HRM software kunnen uw docenten hun eigen HR-zaken altijd en overal regelen, zodat u tijd en kosten bespaart op uw administratieve HR-processen.

Uw personeels- en salarisadministratie uitbesteden aan een onderwijsbureau

Raet werkt samen met meer dan tien onderwijsbureaus, verspreid over heel Nederland. Met onze Youforce-oplossingen verzorgen zij uw personeels- en salarisadministratie en geven u advies over specifieke onderwerpen uit het onderwijs.

Sturen op kwaliteit en duurzame inzetbaarheid

Kwaliteitsverbetering van het onderwijs vraagt om blijvende ontwikkeling van medewerkers. Wij bieden u de tools om docenten en leidinggevenden te ondersteunen bij het opstellen en uitvoeren van loopbaan- en ontwikkelingsplannen.

Strategische personeelsplanning

Onderwijsinstellingen blijven de komende jaren volop in beweging als gevolg van de vergrijzing, bezuinigingen en een veranderende lesvraag. Met onze tools voor strategische personeelsplanning kunt u in uw personeelssamenstelling tijdig anticiperen op toekomstige ontwikkelingen.

Scan uw voordeel

Haal maximaal rendement uit uw HR-processen met nieuwe mogelijkheden binnen HR Self Service. Vraag nu de HR Self Service (procesoptimalisatie)-scan aan om uw voordeel in kaart te brengen.

Lees meer

Bel ons op +31 33 45 06 506 of Bel mij terug

Volg ons

"Uiteindelijk gaat het niet om de data die e-HRM oplevert. Het gaat erom wat je met die data doet.” https://t.co/eAfZGYaK6o