Bel ons op +31 33 45 06 506

Onderwijs

Kwaliteitsverbetering staat al jarenlang hoog op de agenda in het onderwijs. Ouders, leerlingen, studenten en andere belanghebbenden stellen hogere eisen. Onderwijsinstellingen staan voor de uitdaging om het onderwijs verder te professionaliseren en voldoende leerlingen aan te trekken. Tegelijkertijd staan budgetten onder druk. Deze ontwikkelingen vragen om een efficiënte bedrijfsvoering en gerichte investeringen in docenten.

Waar wij u mee helpen:

Digitalisering van HR-processen via e-HRM

Digitale middelen zijn niet meer weg te denken uit het klaslokaal. Ook voor HR biedt digitalisering veel voordelen. Met onze e-HRM software kunnen uw docenten hun eigen HR-zaken altijd en overal regelen, zodat u tijd en kosten bespaart op uw administratieve HR-processen.

Uw personeels- en salarisadministratie uitbesteden aan een onderwijsbureau

Raet werkt samen met meer dan tien onderwijsbureaus, verspreid over heel Nederland. Met onze Youforce-oplossingen verzorgen zij uw personeels- en salarisadministratie en geven u advies over specifieke onderwerpen uit het onderwijs.

Sturen op kwaliteit en duurzame inzetbaarheid

Kwaliteitsverbetering van het onderwijs vraagt om blijvende ontwikkeling van medewerkers. Wij bieden u de tools om docenten en leidinggevenden te ondersteunen bij het opstellen en uitvoeren van loopbaan- en ontwikkelingsplannen.

Strategische personeelsplanning

Onderwijsinstellingen blijven de komende jaren volop in beweging als gevolg van de vergrijzing, bezuinigingen en een veranderende lesvraag. Met onze tools voor strategische personeelsplanning kunt u in uw personeelssamenstelling tijdig anticiperen op toekomstige ontwikkelingen.

Talentmanagement in het onderwijs

Talentmanagement in het onderwijs. Uit de Raet HR-Benchmark komt dit als één van de belangrijkste speerpunten naar voren. Reden om in het fraaie Amersfoortse Eemhuis een seminar te organiseren over dit onderwerp.

Lees meer

Scan uw voordeel

Haal maximaal rendement uit uw HR-processen met nieuwe mogelijkheden binnen HR Self Service. Vraag nu de HR Self Service (procesoptimalisatie)-scan aan om uw voordeel in kaart te brengen.

Lees meer

Aloysius Stichting
Blog
29 december 2015 - Sander Kars

“Maak medewerkers eigenaar van hun gesprekscyclus”

Medewerkers zijn zelf verantwoordelijk voor hun ontwikkeling. Dat vindt Marja van den Ouden, directeur HRM bij onderwijsinstelling Aloysius Stichting. E-HRM ondersteunt medewerkers daarbij.

Bel ons op +31 33 45 06 506 of Bel mij terug